Hirdetés

A Vaják harmadik évada még nagyobb lesz, még több szörnnyel

|

Ugyan még a második évad sem jelent meg, a netflixes sorozat showrunnere elárult pár apróságot arról, hogy milyennek is képzelik a már készülő harmadik évadot.

Hirdetés

Idén decemberben végre megérkezik a netflixes Vaják tévésorozat második évada, viszont a stúdió nem pihen, ugyanis a showrunner nemrég egy fesztiválon beszélt arról, hogy a sorozat forgatókönyvírói már javában dolgoznak a folytatáson. Nyilván egyelőre nehéz lett volna konkrétumokat megosztani, de azért nagyjából érezhetjük, hogy mi a belőtt irány.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik az olasz Lucca Comics and Games Convention nevű esemény, ahol a sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich is megjelent a rajongók előtt, és ha nem is túl részletekbe menően, de azért elmondott pár szót a harmadik évadról:

"Annyit elmondhatok a harmadik évadról, hogy a forgatókönyvírók már visszamentek Los Angeles-be és szorgalmasan dolgoznak. Elég sokat használjuk a »nagyobb« szót. A netflixes barátaink folyton azt mondják, hogy »légyszíves ezt csináljátok meg«. Nagyon szórakoztató évad lesz, ami szorosan fog követni egy konkrét könyvet, és tele lesz akcióval, meg némi halállal."

Ez egyelőre nem túl sokatmondó, de talán könnyebb lesz majd találgatni, miután december 17-én megnéztük a várva várt második évadot. Szerintetek melyik könyvre gondolt Hissrich?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)