Hirdetés

A Vaják showrunnere és Kökörcsin is pozitívan látja a sorozat jövőjét

|

Henry Cavill távozását sajnálja, de szerinte Liam Hemsworth érkezéséből profitálni fognak.

Hirdetés

Bár nemsokára megérkezik a Vaják: A vér eredete alcímű előzménysorozat, ami többek között az első szörnyvadász megszületését is bemutatja, azonban a rajongók amiatt sokkal izgatottabbak, hogy Henry Cavill már csak a jövőre érkező 3. évadban lesz látható Ríviai Geraltként, a negyedik szezontól Liam Hemsworth fogja átvenni a helyét (akinek a castingja eredetileg is szóba került).

Azóta már egy valódi tömeg követeli, hogy Cavill térjen vissza és a sorozat íróit küldjék el inkább kapálni, a kételkedőket nem győzte meg az sem, hogy egy grafikus elképzelte Hemsworth-t Geraltként, sőt a deepfake segítségével a korábbi epizódok jeleneteibe is belehelyezték a színészt. 

Hirdetés

Lauren S. Hissrich, a széria showrunnere nemrég a GamesRadar+ munkatársával beszélgetett A vér eredete kapcsán, és természetesen szóba került a sorozat jövője is. Hissrich ekképpen fogalmazott:

"Nagyon izgatott vagyok a nézők miatt. Úgy gondolom, hogy ez egy új fejezetet jelent számunkra. És úgy gondolom, hogy az új fejezetek új energiát hoznak, és az emberek találnak majd dolgokat, amiket szerethetnek. Szóval igen, én személy szerint nagyon izgatott vagyok."

A Decidernek és a IGN.com-nak pedig ezt mondta Cavill távozásáról és Hemsworth érkezéséről: 

"A változás egyben energia is. A változás más energiával is jár. Szóval számunkra ez csak része annak, hogy tovább gördítsük előre ezt a franchise-t. [...] Ami miatt izgatott vagyok, az az, hogy lehetővé tesszük, hogy ez a franchise tovább növekedjen, és hogy új energiát és kémiát kapunk, amit még nem fedeztünk fel. Számomra ez is része a televíziózás élvezetének; nem tudhatod, hogy pontosan hol ér véget a kaland. Szóval [ez az újracastingolás] olyasmi, ami miatt nagyon izgatott vagyok."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Joey Batey, aki Kökörcsint alakítja a Vajákban (és felbukkan az előzményben is trükkös módon) szintén nyilatkozott a témában és elárulta, hogyan vélekedik Cavill távozásáról: 

"Nyilvánvalóan nagyon fog hiányozni Henry. Nagyon-nagyon jó haverok vagyunk, és ő volt a sorozat sziklaszilárd alapja és a sorozat mozgatórugója immár négy éve. Liammal már beszéltem egy kicsit. Olyan erővel, kecsességgel és magabiztossággal veti bele magát ennek a mítosznak és ennek a kánonnak a mélyébe, hogy nagyon izgatottan várom a közös munkát, és azt, hogy milyen értelmezést fog összehozni. Szerintem izgalmas lesz."

A Vaják 3. évada valamikor jövőre debütálhat a Netflixen, viszont A vér eredetének premierje már nincs messze, december 23-tól nézhetik is a streaming platform előfizetői. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)