Hirdetés

A Vaják új előzetesében felbukkan Kökörcsin és megmutatja magát egy lesi

|

A Netflix egy közel háromperces előzetessel fokozza vágyunkat a The Witcher második évada után.

Hirdetés

Alig másfél hónap van már csak hátra, és magunk is meggyőződhetünk arról, hogy valóban tanult-e a Netflix az első évad során elkövetett hibákból, mert hiába volt bőven potenciál a témában, akkor még nem sikerült maradéktalanul kiaknázniuk az alkotóknak. Mindenesetre Henry Cavillt szeretik a nézők Ríviai Geralt, és ez már jó kiindulási pont, de jobb történetvezetés és profibb CGI sokat lendítene a dolgon.

Mindenesetre afelől biztosak lehetünk, hogy gondosabban figyeltek az olyan részletekre, mint például a nilfgaardiak páncéljának kinézete, és pillanatnyilag a sorozat jövője sem forog veszélyben, hiszen a Netflix berendelte a harmadik évadot, de készül még előzmény és újabb animációs film is.

Hirdetés

A második szezonban végre eljutunk Kaer Morhenbe, a vajákok otthonába, ahol Vesemir és a többi szörnyvadász segítségével kezdetét veszi Ciri kiképzése. A cintrai trón örököse mellett várhatóan ismét fontos szerep jut az évad kezdetén a nilfgaardiak marasztaló vendégszeretetét élvező Yennefernek is.

Jó szokása szerint egyszerre teszi elérhetővé a teljes évadot a Netflix, így akár már december 17-én ledarálhatjuk mind a nyolc epizódot. Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)