Hirdetés

A vártnál hamarabb érkezik a Batman az HBO Max kínálatába

|

Aki otthon nézné meg a Robert Pattinson főszereplésével készült Batmant, napokon belül megteheti.

Hirdetés

Miután a kritikusok is dicsérték és a nézők is nagy számban vettek jegyet rá, kijelenthetjük, hogy Robert Pattinson Batman-filmjét volt értelme elkészíteni. A március elején debütált film jegybevételei 735 millió dollárnál járnak, és lassan véget ér mozis pályafutása, onnantól az HBO Maxnak termeli majd a pénzt.

A Warner Bros. alkotásai kapcsán arra számíthatunk, hogy a mozipremier után 45 nappal kerülnek fel a streaming szolgáltatás kínálatába, de mint ma kiderült, nem kell április 19-éig várnunk azzal, hogy otthon vagy mobilról bárhol megnézhessük a filmet.

Hirdetés

A hivatalos közlemény alapján ugyanis a Batman április 18-án érkezik meg az HBO Maxra, és 4K-ban, magyar felirattal vagy szinkronnal élvezhetjük. Aki inkább hagyományos módon, az HBO tévécsatornán nézné, május 22-én kapcsoljon oda.

Ha előtte elolvasnátok, hogy mit gondolt a filmről Csirke, itt találjátok meg írott és videós kritikánkat egyaránt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)