Hirdetés

A végjáték kezdődik el a Sárkányok háza legújabb előzetesében

|

Újabb izgalmas trailert kapott a Trónok harca: Sárkányok háza.

Hirdetés

Most először a Trónok harca: Sárkányok háza két része szinte pontosan egymás után következett, vagyis nem kaptunk szokásos kisebb-nagyobb időbeli ugrást (ezeket egyébként nemrég egy külön cikkben szedtük össze). A nyolcadik felvonás azonban ismételten jó nagyot lép majd előre az idővonalon. Erre erősít rá a nemrég közzétett friss előzetes is. 

Ahogy azt az alábbi trailerben ti is jól láthatjátok, a legifjabb Targaryenek is kész felnőttek már ebben a videóban. Az előzetesben kiderült továbbá az is, hogy az évad végső nagyon konfliktusának kapujában állunk, nyakunkon a háború, melyben Targaryen áll majd Targaryennel szemben.

Hirdetés

A Trónok harca: Sárkányok háza nyolcadik része a megszokott időben, jövő hétfőn érkezik.

Az első évad összesen tíz epizódot ölel majd fel, de ne feledjétek el, az HBO berendelte már a második szezont is, szóval még lehet nyújtani a történetet igény szerint.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)