Hirdetés

A Venom 2 az év második legsikeresebb filmje az USA-ban

|

Mozis bevételei túlszárnyalták mind a Fekete Özvegyét, mind a Halálos iramban 9-ét.

Hirdetés

2021 is rendhagyó év volt a filmipar számára: a nézők vagy a járványtól tartva nem akartak moziba menni, vagy azért, mert számos film a mozis premierrel együtt elérhetővé vált steamingen is (és egyébként sem nyitott újra minden filmszínház).

A mozis jegyeladásokat számontartó Exhibitor Relations arról írt, hogy a Venom 2. - Vérontó az Egyesült Államokban a hétvégén eléri a 190 millió dolláros bevételt, amivel jócskán beelőzi a 183 millióig jutó Fekete Özvegyet és a 173 millónál záró Halálos iramban 9-et.

Hirdetés

Egyelőre egyedül a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját nem tudta lenyomni, mely az USA-ban 221 millió dollárt termelt. A Box Office Mojo listája alapján világszinten más a sorrend: egy kínai film, a The Battle at Lake Changjin 828 millió dollárral vezet, a második helyen pedig az ugyancsak kínai Hi, Mom áll 822 millióval. A Halálos iramban 9 a harmadik 721 millióval, a Shang-Chi a hetedik 423 millióval, majd a Fekete Özvegy következik 379 millióval, és a Venom 2. 356 millióval. A Marvel filmeknél a Nincs idő meghalni és a Godzilla vs. Kong is jobban érdekelte a nézőket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)