Hirdetés

A Venom 2 új klipjében felbukkan egy új szereplő is

|

Cletus Kasady barátnője is tiszteletét teszi a filmben, az új kedvcsinálóban meg is mutatja magát.

Hirdetés

Több teória is van már internetszerte azzal kapcsolatban, hogy hány főellenség is fog felbukkanni a Venom 2. - Vérontóban. A Sonynak jó szokása, hogy a folytatásait teletömi mellékkarakterekkel, ez alól most úgy tűnik, hogy a Venom 2 sem lesz kivétel.

Ami biztos, hogy Shriek (Naomie Harris megformálásában) fel fog bukkanni valamilyen formában, de hogy tényleges fenyegetés lesz-e vagy csak vendégszereplő, az még kérdéses.

Hirdetés

Minden marketinganyag és interjú szerint a Venom 2. - Vérontó Eddie Brock és Cletus Kasady csatájáról fog szólni, de a képregényekben Shriek (Frances Barrison, vagy éppen Sandra Deel álnéven is ismert) is fontos szereplője volt a Marvel univerzumnak. A félőrült mutáns eredetileg Kasady szerelme volt, így valószínűleg most is ez hozza majd be a sztoriba.

Őt, és még pár új jelenetet is láthattok a lenti videóban.

A Venom 2. - Vérontó remélhetőleg már tényleg nem késik sokat, és októberben megnézhetjük végre a Eddie és a szimbióta legújabb kalandját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)