Hirdetés

A Venom 2 - Vérontó egy második szupergonoszt is behozhat az univerzumba

|

A Sony filmsorozatának folytatása elsődlegesen Vérontóra koncentrál, de egy új karakter és készülődik már a háttérben.

Hirdetés

Most, hogy a Venom 2 premierje körüli kavarás végre talán tényleg véget ért, elkezdhetünk beszélgetni a film karaktereiről. A két főszereplőnk mellett lesz egy új arc is a stáblistán, mégpedig Patrick Mulligan, akit Stephen Graham játszik.

Graham egy interjúban beszélt a szerepéről, és elég sokat mesélt róla, ahhoz, hogy egy komolyabb műsoridőt feltételezhessünk a karakterrel.

Hirdetés

Mulligan a képregényekben szintén gazdája egy szimbiótának, Toxinnak, aki Vérontó leszármazottja, és a család instabilabb részéből származik. A jelenléte komoly fenyegetést jelenthet a világbékére, és Graham interjúja szerint könnyen lehet, hogy Toxin a filmekben is felbukkan majd.

"Mulligan élete több szempontból is nehéz. Volt egy nagyobb balesete, amikor kezdő rendőr volt, és véletlenül meglőtt egy fiatal lányt. Egész életére megnyomorította a saját hibája, és megsüketült a bal fülére. A hátrányos helyzete miatt csak kisebb munkákat kapott a szervnél. A felettesei folyamatosan alábecsülik, ettől pedig egy dühös és keserű emberré vált."

Ez pont úgy hangzik, mint valaki, aki tömegeket mészárolna le egy szimbióta birtokában. Hogy ez tényleg megtörténik-e, az majd a Venom 2 - Vérontó premierje után kiderül.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)