Hirdetés

A Venom 2. - Vérontó stáblistája elspoilerezhette az egyik meglepetéskaraktert, örülhetnek az MCU-rajongók

|

Nagyon úgy fest, hogy nem csak a jövőre érkező Morbius, hanem már a Venom 2. - Vérontó is az MCU része lesz.

Hirdetés

Bár egyelőre nem lehetünk biztosak a dologban, mégis jó eséllyel potenciális spoilerek következnek, úgyhogy csak és kizárólag ennek tudatában folytassátok a lenti sorok olvasását!

A Vue Cinema weboldalára is felkerült a hamarosan mozikba érkező Venom 2. - Vérontó adatlapja, viszont úgy tűnik, a kelleténél egy picivel több információt árultak el az októberben érkező filmről. A stáblistán ugyanis szerepelt J.K. Simmons neve.

Hirdetés

Simmons a legelső Pókember trilógiában, valamint a Pókember: Idegenben MCU-s filmben is ugyanazt a karaktert alakította: J. Jonah Jamesont, a Hírharsona főszerkesztőjét.

Ha tényleg szerepel a második Venom filmben, akkor több mint valószínű, hogy itt is Jamesont fogja eljátszani, ez pedig össze is kötné a Venom filmeket és a Marvel filmes univerzumát. A nagy egyesülésre több jel is utalt már, elvégre a Morbius előzetesében felbukkant Michael Keaton (aki a Pókember: Hazatérésben Keselyűt alakította), továbbá Daniel Espinosa valószínűleg elspoilerezte a film nagy cameóját is, és Tom Hardy nem csak a Venom 2-ben, hanem a Morbiusban is szerepelni fog.

Lehet persze a Vue Cinema hibája is az, hogy a stáblistán ott virít J.K. Simmons neve, ezt a lehetőséget sem zárhatjuk ki teljesen. Itt egyébként az a Tom Hollander is szerepel, akit Simmonshoz hasonlóan régóta pletykáknak a Venom 2 kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)