Hirdetés

A Pokémon-rajongók Ash 10. születésnapját ünneplik, immár sokadszor

|

Ash Ketchum, mindenki kedvenc pokémon mestere tegnap 24. alkalommal töltötte be a tizedik évét.

Hirdetés

Egy régi Pokémon könyvből tudják a rajongók, hogy a főhős, Ash születésnapja egészen pontosan május 22-re esik, és mivel 1997-ben kezdte kalandját (amire lelkes pokémon edzők 10 éves korukban indulhatnak) most úgy 33-34 éves lenne a valóságban. Ezzel azonban az anime univerzuma a legkevésbé sem foglalkozik, így egy kisebb vicc lett abból, hogy Ashnek minden évben a 10. születésnapja érkezik el, újra és újra.

Hirdetés

A jelenlegi sorozat legalább megemlékezett arról, hogy megnyerte az alolai pokémon ligát, és egy raklapnyi iszonyatosan erős szörnnyel érkezett. Ettől függetlenül a kora nem változott, ezt pedig az internet nem is hagyta szó nélkül.

Íme, a személyes kedvencünk:

Kíváncsian várjuk a pillanatot, amikor az animék felügyeletéért felelős osztályon valaki kimondja majd, hogy "itt az idő" és Ashból legalább 14 éves srácot csinálnak. Egy legendás esemény lenne ez, amit mi valószínűleg ebben az életben nem fogunk meglátni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)