Hirdetés

A világ egyik legviccesebb vámpírja csatlakozott Jason Momoához a Minecraft-filmben

|

Az viszont egyelőre óriási rejtély, hogy miről szólhat majd az alkotás.

Hirdetés

Azt már bő egy hónapja tudjuk, hogy a Trónok harca, az Aquaman, aktuálisan pedig a Halálos iramban 10 sztárja, Jason Momoa alakítja majd a Minecraft mozis filmadaptációjának főszerepét, most pedig az is kiderült, hogy ki lesz az első számú mellékszereplő a 2025-ra ígért produkcióban.

A Deadline számolt be róla, hogy az FX óriási sikerrel vetített Hétköznapi vámpírok (What We Do In The Shadows) sorozat egyik legviccesebb szereplője, a brit Matt Berry is csatlakozott a projekthez.

Hirdetés

A film IMDB-profilja szerint animáció készül majd, amely leginkább az akció-kaland műfajba tartozik. Az eddig ismert történet szerint a rosszindulatú Ender Dragon - a Minecraft jellegzetes főgonosza - ördögi tervet forral, amit egy fiatal lánynak és a barátainak kell megakadályoznia, hogy megvédjék az Overworld néven emlegetett világunkat.

A rendezői székben Jared Hess ül majd, akinek a nevéhez a Napoleon Dynamite és a Jack Blacket mexikói pankrátorként ábrázoló Nacho Libre fűződik. A forgatókönyvet az előbbi filmet is jegyző írópáros, Chris Bowman és Hubbel Palmer írják majd, kiegészülve a Minecraft atyjaként elhíresült Markus "Notch" Perssonnal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)