Hirdetés

A WandaVision a vártnál is hosszabb lehet

|

Elég biztatónak tűnő információk érkeztek arról, hogy a Disney+-os WandaVision igazából több epizódból áll majd, mint azt sejteni lehetett.

Hirdetés

Sokan úgy számoltak, hogy a Disney+-ra érkező Marvel Studios sorozatok mind-mind nyolc epizódon keresztül szövik majd történetüket, hasonlóan a The Mandalorian első évadához, ami ugyancsak ennyi részből állt. Aztán sokak szája lefelé kezdett el görbülni, mikor a The Falcon and The Winter Soldier  egyik címszereplője, Anthony Mackie arról beszélt, hogy ezek a sorozatok olyanok lesznek, mint egy hatórás Marvel mozi - ebből nyilván azt szűrték el, hogy a szezonok hat darab egyórás részből állnak össze. Most viszont úgy tűnik, hogy a WandaVision ennél hosszabb lesz.

Hirdetés

Murphy's Multiverse számolt be ugyanis arról, hogy Lizzie Hill, a WandaVision egyik kaszkadőre elárulta, ő személy szerint összesen kilenc részben szerepel ebben a sorozatban. Ez pedig amennyiben igaz, akkor azt jelenti, hogy a WandaVisionnek minimum 9 rész lesz - több is simán elképzelhető, hiszen nem feltétlenül szükséges egy kaszkadőrnek az összes részben dolgoznia.

A jelenlegi tervek szerint a WandaVision idén decemberben érkezik meg a Disney+-ra, de ez még könnyen változhat akár a koronavírusjárvány, akár egy belengetett per miatt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)