Hirdetés

A WandaVision Agathája nyerte a legjobb főgonosz díját az MTV Movie & TV Awardson

|

Agatha volt mindvégig az egyetlen igazi esélyes, de Kathryn Hahn a tőle megszokott alázattal fogadta a díjat.

Hirdetés

A WandaVision egy több szempontból is elképesztő sorozat volt, és ehhez nem keveset tett hozzá Kathryn Hahn, aki egy boszorkányos Agathát hozott a képernyőinkre. Amíg élünk nem fogjuk elfelejteni az Agatha All Along dallamát, és a rövidke betétdal csak egyike volt azoknak az apróságoknak, amiket imádtunk a főgonoszban. Az MTV Movie & TV Awards díjátadó döntéshozói is így érezték, hát hozzá is vágtak egy szobrot a színésznőhöz.

Hirdetés

A WandaVisiont hat kategóriában jelölték, amiből négyet sikerült megnyernie. A Marvel üdvöskéjének diadalmenete olyan szériákat hagyott hátra, mint a The Boys és a The Mandalorian. Nem füllentünk nagyot azzal, ha kimondjuk, hogy nagyon erős volt a mezőny.

A sorozat egyébként még Elizabeth Olsen szereplésének köszönhetően elhozta a legjobb színészi játékért járó szobrot, a Wanda vs. Agatha csata megnyerte a legjobb harcjelenetért járó díjat, és a széria egésze megkapta a legjobb sorozatnak járó kitüntetést is.

Ugyan a WandaVision nem folytatódik, de reméljük, hogy nem most láttuk utoljára Agathát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)