Hirdetés

A WandaVision Marvel sorozat a címe miatt kerülhet bajba

|

Egy hongkongi cég azt szeretné, ha a WandaVision kapcsán a Marvel/Disney az akciófiguráktól a bowling golyókig gyakorlatilag semmiféle merchandise terméket ne árulhasson.

Hirdetés

Már éppen azt hittük, hogy szépen lassan minden rendbe jön a film- és sorozatforgatások terén, így a WandaVision széria munkálatai is folytatódhatnak a nyáron, de újabb buktató került a Disney/Marvel útjába, ezúttal ráadásul egy váratlan helyről érkezett a kihívás. Egy kínai cégóriás, a Wanda Group ugyanis most perre menne a stúdióval tiltott védjegyhasználat miatt - értelemszerűen a cég a sorozat neve, illetve címe közötti árhuzammal van gondjuk. Nem kevesebbet akarnak, mint azt, hogy szinte minden létező merchandise termék értékesítését tiltsák be a hatóságok a WandaVision kapcsán. 

Hirdetés

Egy elég méretes listát állítottak össze arról, hogy egészen pontosan mely termékcsoportokra is gondolnak (ezt ide kattintva éritek el), a felsorolásban pedig akciófigurák, felfújható játékok, kirakósok, bowling golyók, és még kosárlabdák is szerepeltek - tulajdonképpen bármi, mit egy játékbolt kínálata kapcsán el tudtok képzeni. Értelemszerűen a Disney/Marvel részéről az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen megváltoztatnák a sorozat címét. Meglátjuk, belemennek-e a jogi csatározásokba, vagy a könnyebb utat választják. 

A WandaVision forgatása egyébként tavaly novemberben kezdődött el Atlantában, de idén márciusban a járványhelyzet miatt le kellett állni a munkával. A legutóbbi hírek szerint 2020 decemberére tervezték a bemutatót, de könnyen lehet, hogy ez még változni fog - akár a jelenlegi jogi hercehurca hatására is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)