Hirdetés

A WandaVision rendezőjénél landolt egy új Star Trek film

|

A produceri székben ugyan J.J. Abrams ül majd, de a rendezői feladatokat Matt Shakman kapta.

Hirdetés

Matt Shakman egy meglehetősen pörgős hetet tudhat maga mögött: nemrég kiderült, hogy az általa rendezett WandaVision egy rakat Emmy jelölést kapott, ma pedig a Deadline leközölte, hogy ő lesz egy új Star Trek projekt rendezője.

A film munkálatait J.J. Abrams a produceri székből fogja egyengetni, de a rendezői feladatok Shakmanre hárulnak. A forgatókönyvért egyébként Lindsey Beer (Kedvencek Temetője folytatás, és A királygyilkos krónikák adaptáció) és Geneva Robertson (Captain Marvel, Tomb Raider) felelnek.

Hirdetés

Ahogy azt sejthetitek az új filmről még semmit sem tudunk, azt leszámítva, hogy elvileg jövő tavasszal kezdik forgatni. Szerencsére azért addig is lesz mit néznie a Star Trek-rajongóknak, mivel augusztusban jön a Star Trek: Lower Decks második évada, aztán valamikor később a Star Trek: Discovery 4. szezonja. Jövőre kapunk egy Picard második évadot és egy új sorozatot Star Trek: Strange New Worlds címmel.

Quentin Tarantino és Noah Hawley filmjei is készülnek, de hogy azokból mikor lesz bármi, azt jelenleg nem tudjuk. Azt azért kimondhatjuk, hogy lesz mit nézni a következő években.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)