Hirdetés

A WandaVision sztárjai kérik, hogy ne spoilerezzétek el a finálét

|

Néhány órán belül megérkezik a Marvel a széria utolsó epizódja, és nem mindenki ér rá arra, hogy 2 perccel a premier után már a képernyők előtt üljön.

Hirdetés

A WandaVision egy szórakoztató indítás után egy nagyon izgalmas sztorivá nőte ki magát az elmúlt két hónapban. Az első Marvel Disney+ sorozat megnyugtatott mindenkit, hogy nem a szokásos TV sorozatok szintjén leszünk, és a várható szériák sokkal inkább lesznek nagyon hosszú filmek, mintsem alacsony költségvetésű spin-offok.

Pontosan ezért kéri a WandaVision két főbb szereplője a nézőközönséget, hogy ne spoilerezzék el a fordulatokat a későn érkezőknek. A mai finálé akár az egész MCU-ra is hatással lehet, és sokat elárulhat a jövőbeli filmekről. Nagy durranásra készülünk és már csak perceket kell várnunk kérdéseink megválaszolására.

Hirdetés

Vannak azonban, akik nem tehetik meg, hogy a Disney+ frissítése után első percben leüljenek a képernyők elé, így Randall Park és Kat Dennings mindenkit óvatosságra int.

Jó szórakozást mindenkinek a fináléra, és próbáljunk meg vigyázni egymás élményére, köszi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)