Hirdetés

A Warner berezelt az Avatar 2-től, mégis elhalasztja a Shazam! Fury of Gods premierjét

|

James Cameronék kissé bekavartak a DC terveinek, de szerencsére csak minimális csúszásról van szó.

Hirdetés

Április 25. és 28. között zajlik a filmipar egyik legnagyobb eseménye, a 2011 óta megrendezésre kerülő Las Vegas-i CinemaCon, ahol a Színháztulajdonosok Országos Szövetsége (National Association of Theatre Owners, NATO) látja vendégül a szakmabelieket, bepillantást engedve a készülő produkciókba.

A rendezvény egyik nagy híre, hogy kiderült az Avatar folytatásának címe (Avatar 2: The Way of Water), illetve bejelentették, hogy a 13 éve készülő film december 16-án érkezik meg a mozikba. Ez pedig a jelek szerint megijesztette a Warnert, azóta ugyanis eltolták a Shazam! Fury of the Gods premierjét, holott csak a múlt hónapban tűzték ki a korábbi dátumot.

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Warner márciusban elhalasztotta egy rakás DC-film premierdátumát, egyedül a Shazam! folytatása került előbbre, mivel helyet cserélt a 2023. március 17-re csúszott Aquaman and the Lost Kingdommal. Így viszont december 16-án debütált volna, de ez nem tartott sokáig, a Deadline szerint ugyanis az Avatar 2-bejelentést követően 5 nappal későbbre, december 21-re tolták az új Shazam! vetítésének kezdetét.

Ezért persze nem tudjuk hibáztatni a Warnert, hiszen a maga 2,84 milliárd dolláros bevételével az Avatar a mai napig tartja a legnagyobbat kaszáló film rekordját, a szűk körben levetített (heteken belül online is érkező) első trailerre adott reakciók alapján pedig a második rész látványvilágára sem lesz panasz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


S ha már a kedvcsinálóknál tartunk, a CinemaConon a Shazam! Fury of the Godsba is bepillanthattak a szerencsések. A beszámolók szerint a trailerben Shazam Wonder Womannel hesszel egy étteremben, de kiderül, hogy csak álmodik, amikor az amazon a varázsló Shazammá változik át, és figyelmezteti Atlasz lányainak közeledtére. Ezután egy sárkányt láthatunk, majd feltűnik a főgonosz Hesperát játszó Helen Mirren, akinek hősünk elsüt egy Halálos iramban-poént a családról, mire sorra landolnak körülöttük a Shazam-família tagjai.

Bizakodásra ad okot, hogy a kedvcsinálóra adott első reakciók meglehetősen pozitívak, de ezen a ponton még csak remélni lehet, hogy a Shazam! Fury of the Gods hozza majd az elvárt minőséget. Mi mindenesetre drukkolunk neki, hiszen már az első rész humorát is nagyon szerettük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)