Hirdetés

A Warner Bros. egy éven keresztül ünnepli, hogy 100 éves lett

|

A centenárium alkalmából globális kampányt indít a Discovery-vel egyesült legendás filmstúdió.

Hirdetés

A Warner Bros. 2023. április 4-én fogja ünnepelni a fennállásának századik évfordulóját, ennek apropójából a Warner Bros. Discovery elindította az egész világra kiterjesztett, Celebrating Every Story nevezetű centenáriumi kampányt. Az ünneplés keretében a következő 12 hónap során ezt a hatalmas mérföldkövet különleges programok, élő események, speciális vetítések, tartalmak és rajongói megmozdulások kísérik majd.

"A Warner Bros. név egyet jelent a szórakoztatással, és megtiszteltetés számunkra, hogy megünnepelhetjük ennek a legendás stúdiónak a századik születésnapját, azzal a gazdag örökséggel együtt, amely egészen 1923-ig és az alapító négy fivérig nyúl vissza. Az elmúlt száz év során a Warner Bros. a valaha készült legismertebb és legkedveltebb filmeket, tévéműsorokat és karaktereket teremtette meg, és olyan nagy hatású történetmesélés helyszínévé vált, amely egyszerre meghatározza és vissza is tükrözi kultúránkat. Izgatottan tekintünk vállalatunk ragyogó és dinamikus jövőjébe, és a második évszázadba lépve továbbra is olyan nagyszerű történeteket mesélünk majd, amelyek világszerte szórakoztatni, tájékoztatni és inspirálni fogják a közönséget."

- mondta el David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, akitől kicsit furcsán hatnak ezek a szavak, hiszen kinevezése óta a spórolásra való törekvéseivel meglehetősen sok filmesnek és rajongónak tett keresztbe, mi például A besúgó eltüntetését "köszönhetjük" neki. 

Hirdetés

Az említett tizenkét hónap során számíthatunk a Warner Bros. legendás filmjei előtt tisztelgő rövidfilmekre, egy három részes dokumentumfilmre a stúdió történetéről, műsormaratonokra és különleges epizódokra. Ünnepi filmcsomagokra digitálisan és lemezes változatokban, lesz 25 és 100 alkotást tartalmazó gyűjtemény egyedi emléktárgyakkal, továbbá tévésorozat-kollekciók és best of összeállítások, illetve felújított, 4K-s klasszikusok (például Superman-gyűjtemény, A sárkány közbelép és Az ördögűző különleges kiadásai) is. Az HBO Max a Warner Bros. filmes és sorozatos archívumaiból állít össze tematikus válogatásokat, továbbá dedikált programoldalt indít. 

Az eddig felsoroltakon felül lesz többek között egy száz városon átívelő koncertsorozat, filmfesztivál Hollywoodban, sor kerül limitált és emlékvetítésekre, múzeumi kiállításokra, szállodai és vidámparki programokra és stúdióbejárásra, de ezek nagy része sajnos nem érint minket. Az viszont igen, hogy világszerte szerveznek ünnepségeket, filmkiállításokat, megmozdulásokat és készülnek egyedi termékekkel, amikből Európa sem marad ki, de a konkrétumokra még várnunk kell. Szerencsére a Warner Bros. minden közösségi médiás csatornáját bevonja majd az ünneplésbe, így remélhetőleg nem maradunk le semmiről. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)