Hirdetés

A Warner Bros. már a DC filmes univerzum rebootját tervezi?

|

Egy pletyka szerint a stúdió a képregényekből ismert Rebirth elnevezés használatával indítaná újra a félresiklott filmes világot.

Hirdetés

A DCEU Mythic információ szerint szerint a Warner Bros. egy új Igazság Ligája filmen dolgozik, amit Justice League: Rebirth cím alatt adnának ki. A Rebirth sok képregényolvasónak ismerős lehet, mivel a DC Comics szinte minden főbb szériáját ezalatt a cím alatt indította újra néhány évvel ezelőtt. Nem lenne teljesen logikátlan tehát ezt az alapot felhasználni egy új mozifilmekhez.

Hirdetés

A DCEU Mythic szerint egyelőre még csak nagyon korai tárgyalásokról van szó, de az biztos, hogy a Rebirth filmnek (vagy potenciálisan filmeknek) semmi közük nem lesz a 2017-es Igazság Ligájához vagy annak Snyder verziójához. Ez egy új univerzum nyitánya lehet, ami nem kötődik majd az eddigi történetekhez és színészekhez.

Tekintettel a problémás filmekre, a színészek körüli gondokra, alapvetően nem lenne nagyon meglepő lépés ez a Warner Bros. részéről. Ugyanakkor valószínűleg Gal Gadot Wonder Womanje, vagy épp Jason Momoa Aquamanje nagyon sokaknak hiányozna a jövőben.

Szerintetek mennyire lenne okos ötlet újrakezdeni az egészet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)