Hirdetés

A Warner Bros. továbbra is hisz a mozikban, jövőre így várhatóak a filmpremierek

|

A koronavírus sok mindent átalakított, de azért továbbra is a mozis filmpremier marad az első.

Hirdetés

Nem is kérdés, hogy a koronavírus-járvány alaposan felforgatta többek között a filmipirat is, így premierek csúsztak, a Warner Bros. idei filmjei pedig egyszerre debütáltak a mozikban és az HBO Max kínálatában.

Meglehetősen megosztó (és sokszor zavaros kommunikációval tarkított) stratégia volt ez a vállalat részéről, és ugyan bizonyos alkotások esetén kétségtelenül bejött, jövőre mégis megváltozik a helyzet.

A cég vezérigazgatója, Ann Sarnoff megerősítette, hogy nem tervezik átalakítani a 2022-es terveket, így az új filmek először a mozikban jelennek meg, majd csak egy kicsit később lesznek elérhetőek VOD-on és streamingen keresztül.

Hirdetés

Gondolkodtak azon, hogy visszatérnek az idei megoldáshoz, de elkötelezték magukat a mozik, az ügynökök, és a tehetségek mellett.

"Mindenki arra számított, hogy mostanra már a járvány utáni korban leszünk."

- érvelt Sarnoff.

A CEO szerint a 35 év feletti korosztály egyelőre még hezitál a mozikat illetően, ellenben a fiatalabbakkal. Viszont a vállalatnak szüksége van a szélesebb spektrumú célközönségre és ízlésre ahhoz, hogy ismét felpörögjenek a dolgok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ezzel együtt a döntéshozók arra számítanak, hogy a jövő tavasszal debütáló Batman kapcsán több teltházas vetítés lesz.

Ti melyik stratégiával értetek egyet jobban? Tényleg árthat a filmeknek az, ha ugyanazon a napon jelennek meg a mozikban és a streamingen is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)