Hirdetés

A Warner Bros. végre felkereshette Henry Cavillt, hogy térjen vissza Supermanként

|

A hírek szerint a Warner Bros. felkereste Henry Cavillt egy esetleges visszatéréssel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy mostanában minden napra jut legalább egy, de inkább több Warner Bros. hír, a sok negatív történéssel szemben viszont most legalább valami pozitívról tudunk beszámolni. 2013-ban Henry Cavill főszereplésével megjelent a Man of Steel, ami útjára indította a DC saját szuperhős franchise-zát, azóta azonban rengeteg víz lefolyt a Dunán, néhány napja pedig az is kiderült, hogy az egész DC filmes univerzum új irányba indul.

A frissen összeolvadt Warner Bros. és Discovery vállalat élére David Zaslav került, aki máris komoly döntéseket kellett, hogy meghozzon, például azt, hogy törölte a teljesen kész Batgirl filmet, amit így sosem fognak bemutatni. Ez is része volt egy nagyobb tervnek, amiben a Warner Bros. nagyjából 10 évre előre szeretné lefektetni a körvonalait annak, hogy merre halad majd a szuperhős univerzumuk, hasonlóan a Marvelhez.

Hirdetés

Ennek a tervnek lehetett volna fontos szereplője a Cavill által megformált Superman. Miért a múlt idő? Erik Davis, a Fandango újságírója a Twitter Spaces-en egy beszélgetés során elárulta, a Warner Bros. tényleg felkereste a színészt azzal kapcsolatban, hogy visszatérne-e Supermanként, Cavill azonban állítólag nem ugrott rá a lehetőségre.

"Hallottam arról, hogy megkeresték, de nem akarta vállalni, nem szeretne visszatérni Supermanként."

Természetesen ahogy minden pletykát, ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni. Amíg a DC, vagy maga Cavill nem nyilatkozik a témával kapcsolatban, simán elképzelhető, hogy a színész tényleg egyszer visszatér a szuperhős szerephez.

Érdeklődésből nincs hiány, a rajongók azonnal felülnek bármilyen hírre, ami arról árulkodik, hogy Cavill esetleg visszatér a DC-hez, a Warner Bros. pedig azzal tehetne igazán jót a szuperhős univerzumával, ha tényleg rávennék a színészt, hogy vállalja be például a Man of Steel 2-t, amiért évek óta könyörögnek a rajongók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)