Hirdetés

A Warner döntött, megvan, ki alakítja majd Batgirlt

|

Nem húzta tovább a Warner Bros., kijelölték az HBO Maxre készülő Batgirl mozi főhősnőjét.

Hirdetés

Nemrég négy színésznőre szűkített a Warner a Batgirl film főszerepének castingját, mi is beszámoltunk róla, hogy Isabela Merced (Dóra és az elveszett aranyváros, Instant család), Zoey Deutch (A politikus, Zombieland: A második lövés), Leslie Grace (In the Heighs) és Haley Lu Richardson (Két lépés távolság) közül választanak ki valakit.

Gyorsan lepörögtek a meghallgatások és tesztfelvételek, a Deadline értesülései szerint pedig megszületett a végső döntés: Leslie Grace lesz Barbara Gordon, azaz Batgirl.

Hirdetés

A Batgirl annyiban mindenképpen más lesz, mint a DC saját filmes univerzumának több alkotása, hogy nem a mozikat célozza meg, hanem csak és kizárólag az HBO Max streamingplatformon fog debütálni - ez a terv egyébként a szintén készülő Static Shock filmmel is. Ez értelemszerűen kisebb költségvetést feltételez, de ez remélhetőleg nem megy majd a projektek rovására. 

Leslie Grace

Hosszú ideje húzódik egyébként Batgirl karakterének megfilmesítése, elvégre Joss Whedont még 2017-ben szerződtették el a filmhez, mint író és rendező. Ő 2018-ban dobbantott, a Warner pedig Adil El Arbi és Billall Fallah rendezőpárosát (Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk) és Christina Hodson írónőt (ŰrDongó) vette fel a helyére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)