Hirdetés

A Warner elhalasztotta a Shazam és az Aquaman folytatásának bemutatóját

|

Döntés született az új Evil Dead film és egy Stephen King-adaptáció sorsáról is.

Hirdetés

Teljes gőzzel robog előre a megújulás (vagy a szakadék) felé a Discovery és a Warner egyesülése révén létrejött médiakonglomerátum, amely David Zaslav vezetése alatt többek között a Marvel filmes univerzuma riválisaként létrehozott DCEU megreformálására készül. E folyamatnak esett áldozatul a már leforgatott Batgirl film és a Batman: The Animated series tervezett folytatása is.

Néhány produkciónak sikerült elkerülnie a kaszát, például a Black Adamnek és a Shazam! Az istenek haragjának, ám utóbbit váratlanul áttuszkolták 2023-ra. Billy Batson (Zachary Levi/Asher Angel) és fogadott családja következő kalandja így ahelyett, hogy karácsony előtt pár nappal debütálna, majd csak 2023. március 17-től szórakoztathatja a nézőket. Alighanem attól tartottak, hogy a többség inkább a december 15-én érkező Avatar: A víz útját választja majd a szuperhősös vígjáték helyett.

Hirdetés

Ám mivel a filmes naptárakat nem lehet csak úgy, bármiféle következmény nélkül megbolygatni, a halasztás további halasztást szült, az imént említett márciusi nap ugyanis mostanáig az Aquaman és az Elveszett Királyság számára volt fenntartva. Jason Momoa visszatérést tehát elnapolták, 2023. december 5-én kerül sor az amerikai bemutatóra.

Ezzel párhuzamosan a Warner úgy döntött, hogy HBO Max-os premier helyett inkább a mozikba küldi december 9-től az 1990-es Micsoda buli (House Party) remake-jét, és ugyanezt a sorsot szánja az Evil Dead franchise legújabb tagjának, az Evil Dead Rise-nak is, amelyre 2023. április 21-től válthatnak jegyet a horrorrajongók.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ugyancsak megkapta premierdátumát az Apáca 2 (2023. szeptember 8.), viszont a jelek szerint mégsem volt kőbe vésett a Stephen King vámpíros regényén alapuló Salem's Lot 2023. április 21-i időpontja, mert az adaptáció bemutatóját bizonytalan időre elhalasztották. Legalább nem törölték, az is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)