Hirdetés

A Warner teljesen kukázhatta a már leforgatott Batgirl filmet, egyáltalán nem fogják bemutatni

|

Ezen a ponton nehéz megfejteni, mik a Warner Bros. Discovery tervei, de hogy nem állnak jól a dolgok, az bizonyos.

Hirdetés

Világos, hogy a nagy Warner Bros. Discovery egyesülés óta a médiaóriás ahol csak tud, spórolni próbál, hogy valahogy sikerüljön letornázni tetemes adósságát (ennek a mentalitásnak esett áldozatául például A besúgó sorozat). Arra viszont nehéz magyarázatot találni, hogy egy már leforgatott, gyakorlatilag "kész"-nek tekinthető filmet miért dobnak a kukába. Pedig a hírek szerint a Leslie Grace főszereplésével készült Batgirl mozival most pontosan ez történik.

Az eredeti tervek szerint ugyebár a Batgirl még idén mutatkozott volna be az HBO Max streamingplatformon, de a The Wrap értesülései szerint a Warner Bros. Discovery CEO-ja, David Zaslav végül úgy döntött, a film egészen egyszerűen "nem működik", ezért sem mozikban, sem a streamingplatformon nem fog megjelenni, örökre fiókba zárják.

Hirdetés

The Hollywood Reporter úgy véli, hogy csak részben állnak financiális okok a döntés mögött. Az is komoly indok volt a döntés mellett, hogy a Warner teljesen a mozis bemutatókra akar koncentrálni, és ahol csak lehet, inkább elengednék az HBO Max-os premiereket, a vezetőség elvileg azt szeretné, hogy minden DC-s adaptáció nagyszabású, mozis hacacáré legyen.

A Batgirl becslések szerint 90 millió dollárba került, illetve voltak még újraforgatások is, amik értelemszerűen tovább növelték a büdzsét. Nem tudni, mennyi utómunka volt még hátra, de mivel 2022-es bemutatót terveztek, valószínűleg már nem túl sok. Ennek tükrében nehéz megfejteni, miért nem volt hajlandó a Warner egy szinte teljesen kész filmet elérhetővé tenni az HBO Maxon. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az eredetileg 2021-ben bejelentett Batgirlben a címszerepet Leslie Grace kapta, mellett visszatért volna J.K. Simmons, mint Jim Gordon, Brendan Fraser lett volna a főgonosz, és elvileg Michael Keaton Batmanje sem maradt volna ki a buliból. 

Leslie Grace

Egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsa a további DC-s filmeknek, de nem lennénk meglepve, ha az első körben szintén HBO Maxra tervezett, végül azonban mozifilmmé alakított Blue Beetle-ből sem lenne semmi, illetve Ezra Miller balhéi miatt a The Flash film alatt is nagyon erősen rezeg a léc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)