Hirdetés

A Wednesday után készülhetnek más Addams Family spin-offok is?

|

A Netflix egyik vezetője beszélt arról, hogy más Addams Family mellékszálakra is rábólinthatnak-e.

Hirdetés

Előzetesen kevesen gondolták volna, hogy így lesz, mégis a Wednesday lett a Netflix egyik legnagyobb idei szenzációja, köszönhetően Tim Burton egyedi stílusának, de még inkább a címszereplőt emlékezetesen alakító Jenna Ortegának, akinek jellegzetes tánca veszettül pörög a TikTokon is. 

Burton kézjegye és a még bakizás közben is elbűvülő színésznő tehát elérték, hogy az Addams Family spin-offja nagyot menjen a streaming szolgáltatón, de vajon meg lehet ismételni ezt a sikert azzal, hogy egy-egy másik családtagra fókuszáló projektet hoznak össze? Egyáltalán van erre esély?

Több rajongói ötlet is született a neten a Wednesday bemutatása óta: volt, amelyik egy Morticia és Gomez show-t szeretett volna, felbukkant az Addams Family előzmény koncepciója is, sőt még Izének is megadnák a reflektorfényt. Persze ezek csak nézői spekulációk, de úgy tűnik, hogy nem feltétlenül találnak süket fülekre.

Hirdetés

A Netflix egyik vezetője, Peter Friedlander a Vulture-nek adott interjújában vetette fel, hogy mivel annyi érdekes és jól kidolgozott karakterük van, akár egy egész univerzumnyi spin-offjuk is lehetne, de konkrétumokkal már nem kívánt szolgálni:

"Optimista vagyok, de most nincs mit mondanom. Szeretnék még többet."

Friedlander az Expressnek megemlítette a Wednesday második évadát is, amelyet egyelőre még nem rendelt be hivatalosan a Netflix, de a nyilatkozata alapján erre jó esély van: 

"Egyelőre nincs mit megerősítenem, de bizakodó vagyok a Wednesday-jel kapcsolatban, maradjunk ennyiben. [...] Furcsa, mert még csak két hét telt el a szerdai indulás óta, így még tényleg az elején járunk ennek a kulturális jelenségnek, és még sok mindent kell elsajátítani, megtanulni róla. Megdöbbentő, hogy egy ilyen dolog milyen gyorsan be tud robbanni a Netflixen, és hallani akarjuk a rajongók és a közönség visszajelzéseit."

Ha még nem láttátok a sorozatot, akkor olvassátok el a kritikánkat róla, hátha megjön a kedvetek hozzá, ha pedig már kívülről tudjátok az epizódok tartalmait, akkor tegyétek magatokat próbára a Wednesday kvízünkön, talán tudunk olyat kérdezni, ami megfog titeket. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)