Hirdetés

A Westworld és több másik népszerű sorozat is lekerül az HBO Max kínálatából

|

Nem elég, hogy elkaszálták a Westworldöt, hamarosan már meg sem tudod nézni a sorozatot az HBO Maxon.

Hirdetés

A jelek szerint a Warner nem csak törölni akarja a várakozásoktól elmaradó HBO-sorozatokat, hanem az emléküket is kisatírozza. A hírek szerint ugyanis hamarosan elérhetetlenné válik majd az HBO Maxon a nemrég elkaszált Westworld, valamint Joss Whedon új sci-fi sorozata, az első évad közepén kukázott The Nevers.

A The Nevers első évadának második fele (melyből valószínűleg több rész már teljesen készen van) egyes források szerint végül valamilyen más platformon elképzelhető, hogy megtekinthető lesz, de egyelőre az HBO és a Warner köszöni szépen, nem kér belőle.

Hirdetés

A Westworld pedig idén augusztusban ért véget, bár messze nem úgy, ahogy az alkotók szerették volna: a minden korábbinál gyengébben teljesítő negyedik szezon után nem rendelt több évadot az HBO. Törlik mindezeken felül az HBO Maxról a Minx című sorozatot, melynek már megrendelték a második évadát, a forgatás is javában zajlott, illetve a Love Life-ot, amiből nem kértek harmadik etapot.

Nem lehet tudni, meddig tart ez a hullám, de világosan látszik, hogy jelenleg a Warner minden centért lehajol, és ott spórol, ahol és ahogyan csak képes rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)