Hirdetés

A Wonder Woman 1984 majdnem olyan hosszú lesz, mint a Batman v Superman

|

Reméljük, hogy kényelmes maszkotok van, mert rajtatok lesz egy darabig a moziteremben.

Hirdetés

A mozitermek lassacskán kinyitják kapuikat, köszönhetően az Új mutánsok és a Tenet debütálásának. A következő nagy premier a Wonder Woman 1984 lesz, ami meglehetősen hosszú kalandot kínál. A Korea Media Rating Boardnak köszönhetően kiderült, hogy a film pontosan 150 percig és 59 másodpercig fog tartani, ami egy hajszállal kevesebb, mint a Batman v Superman 152 perces futamideje.

Hirdetés

A Korea Media Rating Board 12 éves korhatárt csapott a filmre, de a leírás szerint bőven megjelenik benne lövöldözés, autós üldözés, erőszak, gyilkolás, sebesülés, dohányzás, alkoholfogyasztás, szitokszavak, rablás, és emberrablás; ugyanakkor a valóságtól elrugaszkodott tálalástól a megosztó tartalom ereje meglehetősen gyenge.

A Wonder Woman 1984 magyarországi premierje 2020. október 1-jére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)