Hirdetés

A Wonder Woman 1984 új trailere végre megmutatja az egyik főgonoszt is

|

A DC FanDome-on debütált Wonder Woman 1984 trailerben végre leleplezték Cheetah-t. Nálunk magyar felirattal!

Hirdetés

Sok más filmhez hasonlóan a Wonder Woman 1984 is csúszik a koronavírus-járvány miatt, így az eredetileg tervezett augusztus közepi premier helyett csak október elején kerül majd a mozikba, viszont a Warner Bros. addig sem hagyta tartalmak nélkül a rajongókat és a DC FanDome keretében egy teljes panelt a filmnek és a stábnak szenteltek. A rendezőnő, Patty Jenkins mellett képviseltette magát az összes fontosabb színész, így Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal és Kristen Wiig is.

Hirdetés

Pascal és Wiig várhatóan a Wonder Woman 1984 két gonoszát, Maxwell Lordot és Cheetah-t alakítják majd, viszont utóbbit igyekeztek rejtegetni az eddigi látnivalókban. A legújabb - a csatornánkra magyar felirattal ellátva feltöltött - trailerben viszont nem csupán Cheetah kinézetét szemrevételezhetjük, hanem akció közben is láthatjuk a bestiát: 

A Wonder Woman 1984 hazai megjelenése október 1-én várható. Nektek bejön a fenti előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)