Hirdetés

A X-Menből ismert Vihar is szerepelhet a Fekete Párduc 2-ben?

|

Egyelőre nem tudni, kit fog Michaela Coel alakítani a Black Panther: Wakanda Foreverben, de a Marvel-rajongók már van egy jó tippje erre.

Hirdetés

Michaela Coel csatlakozott a második Fekete Párduc mozik, vagyis a Black Panther: Wakanda Forever stábjához. Eddig tartanak a tények, az alábbi sorok pedig csak és kizárólag rajongói feltevéseket taglalnak, ezt mindenképp tartsátok észben. Sokakban felmerült ugyanis, hogy a Tönkretehetlek (I May Destroy You) című sorozatból ismert színésznő az X-Men csapat prominens tagjának, Viharnak (avagy a korábbi X-Men filmek magyar fordítása szerint Ciklonnak) a szerepét kaphatja meg.

De hogy kerülhet egy Black Panther moziba a mutáns Storm/Vihar/Ciklon? Nos úgy, hogy Vihar, vagyis Ororo Munroe a Marvel Comics füzeteiben összeházasodott T'Challával, a Fekete Párduccal. Ezt követően fontos szereplője lett a Black Panther képregényeknek és egész Wakanda későbbi történetének. 

Hirdetés

A Black Panther: Wakanda Foreverben a pletykák szerint az afrikai nemzet Atlantisz, és annak vezetője, Namor ellen vonul majd háborúba. Namor a Marvel képregényeiben maga is mutáns, már csak ezért is érdekes lehet, ha a wakandaiak oldalán is harcba száll egy omega szintű mutáns - Vihar ugyanis hatalmas erőknek képes parancsolni, gyakorlatilag irányítja az időjárást. 

Vihar szerepeltetése egyedül azért lenne furcsa, mert képregénybéli férje, a korábbi címszereplő, T'Challa nem lehet részese érdemben a második Black Panther filmnek, hiszen a karaktert alakító Chadwick Boseman 2020 augusztusában elhunyt, a Marvel pedig megígérte, nem fogják őt más színésszel vagy CGI utómunkával pótolni. A Fekete Párduc feleségét tehát a stúdiónak maga a Fekete Párduc nélkül kellene bemutatnia. Nem lehetetlen feladat, de semmiképpen se lesz egyszerű, ha tényleg így döntenek.

Michaela Coel

A Fekete Párduc 2 forgatása mindenesetre már elkezdődött, a T'Challa és Shuri anyját, Ramonda királynét alakító Angela Bassett szerint azonban menet közben is folyamatosan változik a forgatókönyv. Ha eddig eltitkolták Michaela Coel karakterének kilétét, akkor simán lehet, hogy az első előzetesig nem is fogunk róla konkrétumokat megtudni. 

Szerintetek tényleg felbukkanhat Vihar a filmben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)