Hirdetés

A Young Rock sorozat egy jól ismert mém eredettörténetét is elmesélte nekünk

|

Ha hihetünk az NBC-n futó alkotásnak, akkor bizony egyszerű, de vicces oka van annak, hogy Dwayne Johnson a garbó és az övtáska mellett döntött.

Hirdetés

Februárban rajtolt el az NBC műsorán a Young Rock című sitcom, ami Dwayne "The Rock" Johnson fiatalkoráról szól, így a pankrátorból lett színész rajongóinak kifejezetten ajánlott ránéznie. Valószínűleg azt a fotót sem kell sokaknak bemutatni, amin a fiatal Johnson pózol fekete garbóban, övtáskát viselve, hiszen a kép nagyon hamar mémmé vált, és a sorozatból végre azt is megtudhattuk, miért döntött a színész a nem éppen stílusos szett mellett.

Hirdetés

A sorozatban történtek szerint Johnson kifejezetten népszerű srác volt az egyetemen, hiszen helyet kapott a focicsapatban, ráadásul adottságainak köszönhetően kifejezetten ütős sorhátvéd volt. Nem is igazán volt felkészülve a nagy figyelemre, és amikor meghívást kapott egy exkluzív bulira, bizony elég érdekes döntést hozott meg.

A '80-as és '90-es évek divatját vegyítve megszületett a garbó-övtáska kombináció, ami a színész elképzelései szerint nagy segítséget lett volna a csajozásban. Johnson szerint a garbó segít a hő szabályozásában, az övtáskába pedig bele lehet pakolni a szükséges holmikat. Habár a buliban be is jött a lányoknak a viselet, sajnos a főhős bizonytalan személyisége tönkretette a dolgokat.

Ez tehát az ikonikus mém háttértörténete, feltéve persze, ha hihetünk a Young Rock szériának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)