Hirdetés

A Z világháború rendezője élőszereplős Thomas, a gőzmozdony filmet készít

|

A zombik után valahol ki kell engedni a gőzt, a Mattel Films pedig kapható volt rá.

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy meg fog valósulni a Max Brooks népszerű regénye alapján készített Z világháború folytatása. Év elején még Jeremy Kleiner, a Plan B produkciós iroda (amelynek társalapítója a film főszereplője, Brad Pitt) feje elmondta, hogy egy napon szeretnék összehozni a következő részt, ám továbbra sem lett belőle semmi. Azóta a 2013-as film rendezője, Marc Forster is új projektek után nézett: többek között elkészítette az élőszereplős Micimackó filmet, a Barátom, Róbert Gidát, valamint a legújabb hírek szerint aláírt egy szürreális koncepcióhoz is. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter beszámolója alapján Forster élőszereplős filmmel fogja bővíteni az egyre terebélyesebb Thomas, a gőzmozdony franchise-t, ráadásul rendezőként és a Mattel Filmsszel együttműködve producerként is kiveszi a részét a projektből, akárcsak a 2Dux produkciós cég. A Thomas & Friends címet viselő mozi forgatókönyvet Alyssa Hill (A gyászoló asszony átka, Felelsz vagy mersz, Szénné égek idefent) és Jesse Wigutow (Túl nagy család) írják.

Hogy mikor számíthatunk az élőszereplős Thomas, a gőzmozdonyra a mozikban, az még kérdéses, de Forster nagyon lelkes, gyerekkori kedvencének nevezte a karaktert. Mi is izgatottak vagyunk, de nem tudjuk eldönteni, hogy ezt várjuk-e jobban, vagy a Barbie filmet Margot Robbie-val

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)