Hirdetés

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája többféle Superman jelmezt is megvillant

|

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája legutóbbi rövidke kedvcsinálója megmutatta, hogy Superman nem csak a klasszikus vörös-kék és a fekete jelmez között válogathat.

Hirdetés

Vészesen közeleg a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója (tudjátok, nálunk az HBO GO-n lesz elérhető a film március 18-tól), ennek fényében pedig nem csoda, hogy az eddiginél is magasabb fordulatszámon pörög az a bizonyos marketinges gépezet. Érezhető persze, hogy erre a filmre nem akarja a világ pénzét elszórni a Warner, így főleg a közösségi médiára támaszkodnak a promóció során.

Most épp a Zack Snyder Twitter oldalán bukkant fel egy rövidke, de annál izgalmasabb videó.

Hirdetés

A nyúlfarknyi kis teaserben azt nézhetjük meg, ahogy Clark Kent a kriptoni űrhajón ballag, mellett pedig különböző Superman jelmezek fordulnak ki elegánsan a falból. Ez egyébként az eredeti Justice League mozi töröl jelenetei között már megtekinthető volt, de abban a verzióban még csak kétféle ruhát láthattunk, itt pedig már négy különböző hacuka jelenik meg.

Az persze nem túl nagy meglepetés, hogy a felkínált opciók közül Superman végül az ikonikus fekete ruhát választja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)