Hirdetés

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája végén olyan cameóra számíthatunk, akitől leesik az állunk

|

Zack Snyder tényleg mindent megtesz azért, hogy ne győzzék kivárni az újrakevert Az Igazság Ligája premierjét a rajongók.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Zack Snyder: Az Igazság Ligája HBO Max-es (nálunk HBO GO-s) bemutatója, ennek kapcsán pedig a rendező nemrég a Vanity Fair cikkében (ugyanabban az írásban, ahol a Jézusként pózoló Joker képe is felbukkant) elmondta, a négyórás mozit egy orbitális nagy cameo zárja majd le.

Azt persze nem kötötte az orrunkra, hogy egészen pontosan mely DC Comics szuperhős bukkan majd fel a film végén, de annyit elárult, hogy belépőjétől eldobják majd a keményvonalas rajongók az agyukat.

Hirdetés

A legtöbben Zöld Lámpásra tippeltek, és egyesekben az is felmerült, hogy akár maga Ryan Reynolds is ismételten magára húzhatja egy geg erejéig a hírhedt CGI-jelmezt, de a színészt ezt villámgyorsan megcáfolt aza alább is olvasható Tweetben. Ettől még persze simán lehet, hogy egy másik Lámpás köszön be a fináléban, van belőlük éppen elég, még csak Hal Jordan karakteréhez sem kellene feltétlenül ragaszkodni, simán jöhetne helyette John Stewart, Kyle Rayner vagy Guy Gardner.

Ti kinek a felbukkanásának örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)