Hirdetés

A Zöld Lámpás sorozatot is megkímélhette a Warner új vezetősége

|

Egy új jelentés számolt be az HBO Max-ra készülő élőszereplős DC-sorozat helyzetéről.

Hirdetés

A Batgirl és a Scooby animációs film folytatását már biztosan nem láthatjuk, de a Joker 2 vagy éppen a Constantine reboot vélhetően biztonságban vannak. Sorra derül ki több projekt sorsa is: a Kevin Smith nevével fémjelzett Strange Adventures antológiasorozat a kukában végezte, míg a My Adventures with Superman névre keresztelt animációs széria és a Kaley Cuoco szinkronizálásával készült Harley Quinn negyedik évada megúszta a tisztogatást.

De mi a helyzet a már régóta készülő és az HBO Max-ot exkluzívan megcéló, élőszereplős Zöld Lámpás projekttel?

Hirdetés

2020-ban még komoly ígéretek hangzottak el a Zöld Lámpás sorozat kapcsán, amelynek vezető producere, Marc Guggenheim (A zöld íjász, Flash - A Villám) azt ígérte, hogy mozis élményben lesz részünk. Sok minden azóta sem derült ki a 10 epizódosra tervezett széria kapcsán, de azt legalább tudjuk, hogy a forgatókönyvet, Guggenheim és Seth Grahame-Smith (RJ Berger - Hard kor, LEGO Batman: A film) jegyzik, a producerek között helyet foglal az Arrowverzum atyja, Greg Berlanti, és Jeremy Irvine (Treadstone, Hadak útján) játszhatja el az egyik karaktert, Alan Scottot, Finn Wittrock (Amerikai Horror Story, Mélyvíz) lehet egy másik lámpás, Guy Gardner, míg Tobias Menzies (Trónok harca, A korona) a pletykák alapján Sinestrót kelheti életre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokkal okosabbak a ComicBook.com jelentése után sem lettünk, de legalább érkezett egy helyzetjelentés, amit valószínűleg értékelni fognak a bizonytalankodó rajongók: ez alapján ugyanis a Zöld Lámpás sorozat "nagyon is életben van" és "határozottan halad előre" a készítése. 

Legutóbb Irvine nyilatkozott a lehetőségről még júniusban, akkor a ScreenRantnek mondta el, hogy már nagyon izgatott a projekt miatt, amint hívják, már fel is kapja a zöld harisnyáját, de még nem tudja, hogy mikor kezdődhet a forgatás. Remélhetőleg a Zöld Lámpás sorozat is illeszkedni fog a Warner 10 éves, DC-vel kapcsolatos tervébe és nem húzzák ki a stáb alól a talajt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)