Hirdetés

A Zöld Lámpások legviccesebb támadása akár egy felnőttfilmben is helyet kaphatna

|

Mindenki előre sejthette, hogy nem jó ötlet Lobónak zöld erőgyűrűt adni, de arra még a Zöld Lámpás Alakulat tagjai sem számítottak, hogy a czarniai egyből megidéz egy méretes...

Hirdetés

2017 április és 2018 októbere között futott a DC Comics Injustice 2 képregénysorozata, amely a NetherRealm Studios hasonló címet viselő videojátékainak világában kapott helyet. Itt, egészen pontosan a 63. számban történt meg az, amit nemrég a Screen Rant is felelevenített, nevezeten hogy Lobo, a DC intergalaktikus fenegyereke elég rendhagyó módon használta ki a zöld erőgyűrű képességeit. 

Hirdetés

A DC világában alapszabály, hogy a különböző lámpások gyűrűivel ugyebár bármilyen kreáció megálmodható, simán maguk elé varázsolhatnak valamilyen fegyvert, vagy épp egy védőpajzsot, csak a gyűrű használójának képzelete szabhat mindennek határt. Az utóbbi megoldást választotta a Vörös Lámpások gonosz vezetője, Atrocitus is (tudjátok, ő is felbukkant a játékban, ha máshonnan nem is, onnan azért ismerős lehet). Vérvörös pajzsát pedig Lobo egy hatalmas űrcsata során bizony nem mással törte át, mint legnemesebb testrészének óriási méretű másával. Ilyet sem lát gyakran az ember DC képregényekben - szerencsére a realisztikus ábrázolásmód azért most is elmaradt. 

Gondolhattak volna rá a Zöld Lámpások, hogy fura dolgok történnek, ha végső elkeseredésükben már Lobónak is adnak egy gyűrűt, de azt valószínűleg még ők sem sejtették, hogy egy ekkora gigantikus meglepetést tartogat a zsivány czarniai. Nem véletlen egyébként, hogy pont ezt a megoldást választotta a jó öreg Lobo, két lapszámmal korábban ugyanis Atrocitus nemes egyszerűséggel deréknál kettévágta őt. Lobo lábai, és egy másik derék alatti, kedvenc testrésze ugyan ekkor odalett, de persze ez nála igazából nem akkora gond, gyorsan visszanő mindene. Az viszont bizonyos, hogy nem felejtette el az esetet.

Persze Hal Jordan és a többi lámpás is sokkolva (vagy épp röhögve) bámulta a történteket, de meg kell hagyni, Lobo gigantikus űrdorongja bevált, úgy tört át Atrocitus vörös védőpajzsán mint... kés a vajon. Igen, maradjunk a késnél és a vajnál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)