Hirdetés

Absolute Carnage - késik Vérontó mészárlása

|

A legkegyetlenebb szimbióta jelenleg az egész Marvel univerzumot rettegésben tartja, de történet folytatására viszont a tervezettnél kicsivel többet kell várnunk.

Hirdetés

Az Absolute Carnage képregénysorozat és a hozzá kapcsolódó spin-off füzetek körül forog jelenleg szinte minden a Marvel képregényes univerzumában. Vérontó valódi terrort szabadított rá a világra, a hősöknek pedig kétséges, hogy sikerül-e felülkerekednie rajta - jó persze valószínűleg a végén úgyis a vörös rondaság húzza a rövidebbet, de azért bőven van kikért izgulni az odáig vezető út során. 

Hirdetés

Ilyen nagyszabású minisorozatok esetén mindig nehéz a várakozás, most pedig egy picivel tovább kell gyakorolnunk a türelem nemes erényét, ugyanis az Absolute Carnage negyedik száma csak október 16-án fog megjelenni a Newsarama információi szerint - ez egyhetes csúszást jelent az eredetileg tervezett dátumhoz képest.

Az Absolute Carnage történetben Vérontó azon munkálkodik, hogy levadásszon minden egyes olyan személyt a Marvel univerzumban, akikhez valaha is kapcsolódott szimbióta, ezekben a szereplőkben ugyanis olyan "kódexek" maradtak hátra, amelyek összegyűjtésével lehetőség nyílik a szimbióták istenének, Knullnak megidézésére.

A szimbiótákkal kapcsolatba lépett karakterek száma pedig csak egyre nő, hiszen az Absolute Carnage: Miles Morales füzetben az Ultimate univerzumból átköltöztetett ifjú Pókemberre, Milesra is rámászott egy ilyen lény. Az ötrészesre tervezett Absolute Carnage minisorozat novemberben fog befejeződni, remélhetőleg addig már nem futunk bele újabb csúszásba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)