Hirdetés

Acélember 2 - szexi lányok nélkül nincs szuperhősös film

|

Lehet, hogy Wonder Womanként, lehet, hogy Bruce csajaként, de jó nők bizony lesznek az Acélember 2-ben.

Hirdetés

Azt senki sem gondolta komolyan, hogy nem lesz legalább egy-két eye-candy mind a két oldalnak az új Superman filmben, ugye?

Az a pletyka járja, hogy a nemrég emlegetett Jaimie Alexander mellett a Halálos Iramban 6 Gal Gadot-ja, a G.I. Joe - Megtorlás Elodie Yungja is jelentkezett a női főszereplő-válogatásra. Tegnap a Variety még azt is megszellőztette, hogy a Quantum csendjének szépsége, Olga Kurylenko is szeretene szerepet vállalni az Az Acélember 2-ben, úgyhogy a férfi közönségnek tényleg nincs mitől félnie.

Az oldal értesülései szerint a három nő Diana Prince, azaz Wonder Woman szerepére pályázik, de nem kizárható az sem, hogy Bruce szerelmi szálának a kellemesebbik oldalán álló női főszereplő lesz az egyikük, mert a "magas, barna, egzotikus és atletikus" leírás igazából bárkire ráhúzható. 

Nem ez az egyetlen pletyka az Acélember 2-vel kapcsolatban, azt is hallottuk, hogy Batman mellett még kisebb szerepekben a Justice League egyéb tagjai is megfordulhatnak a filmben. Egyelőre csak Wonder Woman és a Flash tűnik valószínűnek, de lehetnek még meglepetések. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)