Hirdetés

Adam Driver és Matt Damon élet-halál harcot vív Az utolsó párbaj friss, magyar szinkronos előzetesében

|

Egyre jobban várjuk Ridley Scott új filmjét.

Hirdetés

Megérkezett Ridley Scott új filmjének, legújabb előzetese, immár magyar szinkronnal is nézhető Az utolsó párbaj (The Last Duel) friss kedvcsinálója. A hazai bemutató 2021. október 14-én esedékes.

Az igaz történet alapján készült filmben Adam Driver és Matt Damon karakterei küzdenek meg azért, mert a Driver által alakított Jacques Le Gris elvileg megbecstelenítette Jodie Comer karakterét, Marguerite de Carrougest. Ben Affleck is szerepel a filmben, ő Pierre d'Alençon grófot alakítja.

Hirdetés

A film forgatókönyvéért egyébként Nicole Holofcener, Ben Affleck és Matt Damon felel. Ez volt Franciaországban az utolsó olyan bírósági ügy, melyen párbajjal hirdettek ítéletet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)