Hirdetés

Adam Sandler és Jennifer Aniston újra együtt a népszerű krimi-vígjáték folytatásában

|

Folytatódik Spitzék kalandja, ezúttal egy új ügyön dolgoznak: egy kedves barátjuk eltűnt, így a nyomozócsapat akcióba lendül.

Hirdetés

A 2019-es Murder Mystery (avagy könyörnyű magyar címe szerint Gyagyás gyilkosság, de ezt inkább hagyjuk is) egy kellemes kis krimi-kaland volt Jennifer Aniston és Adam Sandler főszereplésével. A történet szerint párost megvádolták egy gyilkossággal, aminek eredményeképp elindultunk egy "ki tette" ("whodunit") stílusú mókára.

A film lett annyira közkedvelt (30 millió netflixes fiók nézett rá 3 nap alatt), hogy kapjon egy második felvonást. A Murder Mystery 2-ből most új jeleneteket láthatunk, és a trailer végén a premier dátuma is kiderült.

Hirdetés

A folytatásban Audrey és Nick Spitz próbálják fenntartani a nyomozóirodájukat (igen, ennyire felpörögtek az események az első rész óta), amikor beesik egy nagyon fontos ügy. Az első moziban megismert maharadzsát ugyanis elrabolják a saját esküvőjén, így a párosnak meg is van a következő melója.

A Murder Mystery 2 pontosan március 31-én fog felkerülni a Netflixre. Elnézve a fenti trailert egy tökéletes tavaszindító kalandban lesz részünk, már persze akkor, ha szerettük az első részt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)