Hirdetés

Adam Sandler ezúttal a Csernobil egyik alkotójával készít közös filmet

|

A népszerű színész újra megszakítja a vígjátékok gyártását, hogy ismét megmutassa tehetségét.

Hirdetés

Adam Sandler számára egyértelműen az a legjövedelmezőbb, ha a rá jellemző stílusban, a haveri körét bevonva készít komédiákat, pedig párszor megmutatta már, hogy sokkal több is rejlik benne ennél. Bár többek között a 2007-es Üres városban is megcsillogtatta drámai oldalát, a valódi áttörést a 2017-es The Meyerowitz Stories és a 2019-es Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) jelentették számára, utóbbi kapcsán még az Oscar-díj is kilátásban volt.

Ám az Akadémia elismerésre sem méltatta Sandler teljesítményét, így a színész válaszul elkészítette a nem túl fényes Hubie, a halloween hősét. Félő volt, hogy Sandler többé nem jelentkezik a Csiszolatlan gyémánthoz hasonló alkotásokkal, ám úgy tűnik, hogy a díjak hiánya sem szegte kedvét a kísérletezéstől. 

Hirdetés

Az Entertainment Weekly információi szerint Sandler következő projektje a Netflixnél a The Spaceman of Bohemia névre hallgató dráma, amely a hamarosan megjelenő, azonos című Jaroslav Kalfar regényen alapul. A történet egy cseh árváról szól, aki felnőve az ország első űrhajósává válik. Jakubot aztán egy veszélyes önálló küldetésre küldik a galaxis peremére, ahol felfedez egy az idők kezdete óta létező lényt.

A koncepció már így is izgalmasnak tűnik, viszont még érdekesebbé teszi, hogy a filmet az a Johan Renck fogja rendezni Colby Day forgatókönyve alapján, aki Emmy-díjat nyert a Csernobil című HBO-szériáért, valamint ő dolgozik a The Last of Us sorozaton is. 

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a The Spaceman of Bohemia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)