Hirdetés

Adam Sandler és Jimmy Fallon dalban figyelmeztetnek, hogy ne ölelgessük a nagymamát

|

Összeállt a hírhedt komikus és az egyik legnépszerűbb showman, hogy megvédjék a nagyikat.

Hirdetés

Az otthon töltött idő alatt bőven van lehetőség arra, hogy a gyerekek régi DOS-os játékokkal tanuljanak, cross-play címekkel szórakozzunk, nézzük Mogács Dánielt a The Witcher 3-mal játszani vagy hallgassuk Chris Evans mesélését, de fontos, hogy szabadidőnket felelősséggel töltsük. A nagyszülők egészségére például különösen oda kell figyelnünk, amelyhez most kaptunk némi útmutatót is.

Hirdetés

A vígjátékokból (és olyan gyöngyszemekből, mint a Csiszolatlan gyémánt) ismert Adam Sandler a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon "vendégeként" a műsorvezetővel együtt adott elő egy dalt arról, hogy bár mindannyian szeretjük a nagyikat, most nincs itt az ideje, hogy ölelgessük vagy puszilgassuk őket (természetesen ez vonatkozik a nagypapákra is). Persze Fallon és Sandler nem egy stúdióban hozták össze mindezt, hiszen a műsor a körülményekre való tekintettel átalakult és a show vendégei videóchaten jelentkeznek be. Nézzétek meg a duó produkcióját, sikerült néhány mókás rímet összehozniuk: 

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a showban elhangzott egy dal Sandlertől, a színész pár napja az egészségügyben dolgozókhoz írt és adott elő egy ódát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)