Hirdetés

Adam Warlock is szerepel A galaxis őrzői 3-ban, az is kiderült, ki fogja eljátszani

|

Régóta várták már Adam Warlock felbukkanását a Marvel-rajongók, most tényleg megtörténik.

Hirdetés

Maga James Gunn jelentette be a Twitteren, hogy a régóta belengetett kozmikus hős, Adam Warlock is szerephez jut a Guardians of the Galaxy Vol. 3-ban, vagyis a 2023-ban érkező harmadik A galaxis őrzői moziban. 

Warlock érkezését a korábbi két rész stáblistás jelenetei is előrevetítették különböző módokon: az első filmben a Gyűjtőnél láthattunk egy olyasmi gubót, amiből a képregényekben Warlock megszületett, a második film stáblistája alatt pedig immár egy mechanikus, arany "tojás" töltött be hasonló szerepet.

Hirdetés

Warlock először 1967-ben bukkant fel a Fantastic Four képregényekben, de akkor még egyszerűen "Him" néven illették őt. Adam Warlockként csak 1972-ben a Marvel Premiere #1 képregényben debütált. Stan Lee és Jack Kirby legendás duója alkotta meg őt. A '90-es években vált kulcsfontosságú szereplővé többek között a The Infinity Gauntlet minisorozatban, ezért sokan gondolták azt, hogy a Marvel Studios őt is szerepeltetni fogja a Bosszúállók mozikban, elvégre története szorosan összefonódik a Végtelen Kövekkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végül nem így lett, de A galaxis őrzői 3-ban James Gunn végre mégis behozza őt az MCU-ba. A rendező megerősítette, hogy a karaktert Will Poulter fogja eljátszani. Őt a Black Mirror: Bandersnatchből, a Családi üzelmekből, vagy épp a The Dark Pictures Anthology: Little Hope videojátékból ismerhetitek.

A Guardians of the Galaxy Vol. 3 a jelenlegi tervek szerint 2023. május 5-én érkezik meg az amerikai mozikba. 

Will Poulter

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)