Hirdetés

Az Adidas nagyon szeretné, hogy megvegyük a Dragon Ball cipőit

|

Az Adidas Dragon Ball ihletésű cipő vonala nem aratott osztatlan sikert se a sportcipők, se az anime harcosok rajongói között. A Vegita csuka változtatása sem fog segíteni ezen.

Hirdetés

Az Adidas Dragon Ball cipői nem tűnnek kifejezetten rossz csukáknak, de a dizájnjuk nem nyerte el a rajongók tetszését. Ezt az Adidas dizájncsapata is érzékelte, akik gyorsan rá is csaptak egy mémet a Vegita csuka sarkára, hátha attól jobb lesz.

Hirdetés

Jelentem, ez bizony nem az a megoldás, aminek hatására ezrek rohannák meg a cipőboltokat. Az Over 9000 felirat valóban vicces volt úgy 10 éve, de mostanában valószínűleg sem fogja senki magán viselni.

Elméletben egy Adidas és Dragon Ball kollaborációval nincsen semmi gond, de egy picit jobban rá kellene görnyedni arra a tervezőasztalra ahhoz, hogy sikeres projekt legyen belőle. Persze, ha mégis elkapkodják mindet, akkor tévedtünk, hamut szórunk a fejünkre, és kék-sárga színekben írjuk majd le 500-szor a táblára, hogy ベジータ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)