Hirdetés

Az Adult Swim egy Blade Runner anime sorozatot készít

|

Szépen, finoman bővítgetik a filmklasszikus univerzumát.

Hirdetés

A Blade Runner anime sorozatot a Denis Villeneuve rendezte Blade Runner 2049 inspirálta. Kapunk tizenhárom, egyenként fél órás epizódot, amit az Alcon Television Group és az Adult Swim hoznak majd össze. A streaming jogokat a Crunchyroll kapta, így még számunkra is könnyen elérhető lesz.

Hirdetés

Magáról a sztoriról nem tudunk sokat, azt leszámítva, hogy 2032-ben játszódik, és felbukkan majd benne néhány ismerős Blade Runner karakter. A rendezői feladatokat Shinji Aramaki és Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) kapták, a kreatív produceri székben pedig Shinichiro Watanabe ül majd (Cowboy Bebop). Készült korábban egy anime rövidfilm, a Blade Runner 2022, melyet Watanabe rendezett és részben Aramaki rajzolt.

Megjelenési dátum egyelőre nincs. Egyelőre annyit tehetünk, hogy reménykedve várunk. Mondjuk elnézve, hogy kik ülnek a vezetői székekben, nincs miért aggódnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)