Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora trailer - itt egy egész jelenet a filmből!

|

Itt az új Bosszúállók: Ultron kora trailer. Iron Man megpróbálja felemelni Thor kalapácsát és...

Hirdetés

Nyilván nem megy neki. Senkinek sem. Thor szerint egész egyszerűen azért, mert senki sem "méltó rá". 

Az első Avengers: Age of Ultron vagy Bosszúállók: Ultron kora trailer (ahogy tetszik) elég borongós hangulatú volt, úgyhogy a Marvel most kiadott egy újabb videót, aminek legalább az elejétől nem szorul össze a gyomrunk. Az új előzetes elején a csapat azzal szórakozik, hogy megpróbálják felemelni Thor kalapácsát, Mjölnirt. Nézzétek meg Thor arcát, amikor Amerika kapitánynak sikerül egy kicsit megmozdítania. Hibátlan. A videó aztán nyilván visszaáll arra drámaibb vonalra, amire egyébként a Bosszúállók: Ultron korától számítunk.

A Bosszúállók: Ultron kora premierje 2015 májusában várható, a magyar megjelenés pontos dátumát egyelőre nem tudjuk. Ti várjátok már? Vagy a többi Marvel-film jobban érdekel?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)