Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön A S.H.I.E.L.D. ügynökei utolsó évada

|

Már nem kell sokat várni, hogy befejeződjön a Marvel és az ABC közös sorozata.

Hirdetés

Míg a Marvel mozis felhozatala csúszni kényszerült a koronavírus-járvány miatt, addig a képernyőkön futó A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat zavartalanul folytatódik, nemsokára már a legutolsó évadot láthatják majd a rajongók, amivel elbúcsúzik a 2013-ban indult széria. Azért egy vendégszereplő még belefér.

Hirdetés

A Marvel Entertainment twitteres bejelentésének értelmében az utolsó szezon május 27-én rajtol el az ABC csatornán, a sorozat exexutive producere, Jed Whedon pedig Instagramon egy nyúlfarknyi ízelítővel (amely a korábbi évad befejezésére fókuszál) adta hírül ugyanezt: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One last mission. #agentsofshield

Jed Whedon (@misterkarate) által megosztott bejegyzés,

Az Entertainment Weekly számolt be róla, hogy a mindösszesen két évadot megélt Carter ügynök sorozat egyik karaktere, az Enver Gjokaj által játszott Daniel Sousa is benne lesz A S.H.I.E.L.D. ügynökei végjátékában. Van róla fotó is: 

Ti láttátok az eddigi évadokat vagy tervezitek pótolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)