Hirdetés

Ezért ér véget A S.H.I.E.L.D. ügynökei

|

A rengeteg vidám Marvel bejelentés közé kis szomorúság is befurakodott. Az Agents of S.H.I.E.L.D. hetedik évada lesz az utolsó, és már azt is tudjuk, hogy miért.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon a Marvel TV-s részlegének feje, Jeph Loeb leült a ComicBook.com stábjával, és elmesélte nekik, hogy miért döntöttek A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat lezárása mellett. Mint kiderült sem pénzügyi, sem nézettségbeli dolgok nem álltak a közvetlen háttérben.

Hirdetés

Loeb elmondása szerint egyszerűen arról van szó, hogy azt szerették volna, ha a saját döntésük lenne a dolog, és úgy zárhassák le a szériát, ahogy nekik tetszik.

"Nagyjából a felénél voltunk az évadnak, amikor hívtak [a csatorna], hogy 'ez király, van valami ötletek a hetedik évadra?'. Akkor úgy voltunk, hogy....nem. Ekkor jöttünk össze, és döntöttük el, hogy oké, legyen ez az utolsó ugrásunk. Érjen véget egy parádéval. Fejezzük be a saját ötleteinkkel és a saját döntésünkként, hogy ne a stúdiónak kelljen majd egyszer."

A S.H.I.E.L.D. ügynökeinél egyébként kifejezetten nagy szó, hogy erre lehetőségük van. Az ötödik évad után egyáltalán nem volt biztos, hogy folytatódhat a sztori, nem véletlen hát, hogy a szezon vége olyan volt, mintha az egész széria ért volna véget. Akkor megkapták a zöld lámpát a folytatásra, de kitudja meddig tartott volna még a megújult lendületük.

Az írók így teljesen elengedhetik magukat, és összerakhatják a legjobb zárósztorit, amit csak tudnak. Reméljük, hogy fergeteges hetedik évadot kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)