Hirdetés

S.H.I.E.L.D. - új ügynök a 4. évad előzetesében

|

Phil Coulson vezetésével újra beleveti magát a S.H.I.E.L.D. nyomozó csapata a misztikus ügyek felgöngyölítésébe.

Hirdetés

A szeptemberben induló, "Bosszú" (Vengeance) címet viselő évadhoz rövidke kedvcsinálót készített az ABC, amiben a régóta várt Ghost Rider is feltűnik egy pillanatra.

Robbie Reyes, vagyis a Ghost Rider szerepét Gabriel Luna kapta, akit már ismerhettek a True Detective sorozatból. A Marvel TV feje, Jeph Loeb nagyon meg van elégedve a színésszel, aki egyébként is rajong a Szellemlovasért.

Loeb egyébként az új évadot a sorozat eddigi legnagyobb dobásának tartja, főleg hogy egy ilyen legendás karakter története elevenedik fel, mint a Ghost Rideré. Loeb szavaival élve: mikor a bosszú szelleme bevágtat a S.H.I.E.L.D.-be, minden megváltozik.

Nos, szeptember 20-án kiderül, hogy tényleg így lesz-e, ugyanis ekkor startol az ABC-n a S.H.I.E.L.D. ügynökei új évada.

Ti nézitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)