Hirdetés

A Microsoft alapítója is felbukkan az Agymenők sorozatban

|

Steve Wozniak, Stephen Hawking és Elon Musk után újabb nagy kaliberű vendégszereplővel dicsekedhet el az Agymenők stábja.

Hirdetés

Bár napjaink egyik legnézettebb sitcomjáról van szó, valószínűleg az Agymenők (The Big Bang Theory) 12. évada lesz az utolsó. De előtte még bedobnak mindent a készítők, hogy méltón záródjon a sorozat. 

Hirdetés

A Deadline értesülései alapján az Agymenők 11. évadában cameózni fog a Microsoft egyik alapítója és volt vezérigazgatója, Bill Gates. A milliárdost állítólag az egyik márciusi epizódban láthatják majd a rajongók, amikor felbukkan Penny (Kaley Cuoco) munkahelyén, ennek hírére pedig a srácok (Leonard, Sheldon, Howard és Raj) mindent megesznek azért, hogy találkozhassanak vele. 

Gates ezzel olyan vendégszereplőkhöz csatlakozik, mint Stan Lee, Adam West, Stephen Hawking, Elon Musk, LeVar Burton, Bill Nye, Buzz Aldrin, Leonard Nimoy, James Earl Jones és Neil deGrasse Tyson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)