Hirdetés

Agymenők - véget ér a sorozat

|

A CBS úgy döntött, nem húzza tovább a The Big Bang Theoryt, a következő lesz az utolsó szezon.

Hirdetés

Talán egy kicsit átformálódott az évek során mind a sorozat, mind a közönsége, de az Agymenők napjaink egyik legsikeresebb, legnézettebb sitcomja lett.

Hirdetés

Persze hiába sikeres, nem lehet a végtelenségig húzni, és ezt a készítők is belátták. A  Warner Bros. Television, a CBS, valamint a Chuck Lorre Productions közös közleményben jelentette be, hogy az Egyesült Államokban szeptember 24-én induló 12. évad lezárja a szériát. Elmondták, nagyon hálásak a rajongóknak a sokéves támogatásért, és szeretnék kreatívan, emlékezetesen befejezni Sheldonék történetét. Reméljük, egy fokkal jobb vége lesz, mint a pár éve lezárt, sokáig az Agymenőkkel párhuzamosan futó Így jártam anyátokkalnak.

A Young Sheldon spin-off természetesen folytatódik, bár hangulatában az egészen más. 

Szerintetek is itt az idő elköszönni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)